Özlem Vural Gürzel’den 8 Yaşındaki Emre’nin hayatına Değer Dokunuş…

30.12.2025- Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, DMD-Duchenne Musküler Distrofi hastalığı ile mücadele eden Beykoz’un çocuğu 8 yaşındaki Emre Tuna Öztürk’e el uzattı.
Küçük Emre’nin zamanla yarıştığı bu ağır hastalığa dikkat çekmek ve hayır sever vatandaşları desteğe davet etmek üzere Emre’yi evinde ziyaret eden Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel ”Küçük bir destek, büyük bir umuda dönüşebilir” çağrısını yaparak tüm hayırsever vatandaşları şu sözlerle Emre ile dayanışmaya davet etti.
Küçük bir destek, büyük bir umuda dönüşebilir 🤍
Bugün ‘Komşumla Kahve’ buluşmamızda, yüreği kocaman bir küçük kahramanın evindeydik.
Henüz 8 yaşında olmasına rağmen büyük bir mücadele veren Emre Tuna, bizlere umudun ve dayanışmanın gücünü hatırlattı.
Duchenne Musküler Distrofi (DMD) ile mücadele eden evladımızın tedavi kampanyası %78’e ulaştı.
Bu yolculukta yanında olmak hepimizin sorumluluğu.Sürece dair detaylı bilgi ve iletişim için @dmd.emretunaozturk hesabını takip edebilirsiniz.
BU VESİLE İLE BEYKOZ GAZETESİ OLARAK EMRE İÇİN VALİLİK ONAYLI DESTEK HESAPLARINI TEKRAR HAYIR SEVER VATANDAŞLARIMIZ İLE PAYLAŞIYORUZ
















