Beykoz Belediyesi Görmedim Duymadım Demeyin… El Arabası İle Taşınmadı Aşikar

08.12.2025- İnşaatların cirit attığı Beykoz’da çevre kirlilikleri ile ilgili görüntüler bir bir düşmeye başladı.
DENETİMSİZLİK ALDI BAŞINI GİDİYOR
İnşaatlaşma oranında tarihi günler yaşanan Beykoz’da denetimsizlik oranında da tarihi günler yaşandığı gelen görüntülerden anlaşılıyor. İnşaat su havuzları yapılmadığı için kamyonların, kepçelerin yolları çamur halde bırakmasına yavaş yavaş duyarlılık kazanmışken Akbaba Mahallesi Mezarlık Üstü Kireçli Bölgesi’nden gelen bu fotoğraf ile ormanların da çevre kirliliğine tabi tutulduğunu görmeye başladık.
EL ARABASI İLE TAŞINMADIĞI AŞİKAR
Siyasi atışmalardan, ver mehteri, atarlı konuşmalardan zaman ayırabileceksiniz, el arabası ile buraya taşınmadığı aşikar olan buraya dökülen molozların türevi belli, inşaatın nerede yapıldığı ve kime ait olduğu da çok rahat ortaya çıkar.
Bu çirkinliğe imza atanların, buna göz yumanların peşine düşüp Beykoz’a bu ihaneti yapanlara gerekli müeyyideyi uygulayın ki kimse bu çirkinliklere bir daha tenezzül etmesin.
















