Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beykoz bunu da gördü. Beykoz Belediyesi şirketi üzerinden zabıta kontrol noktasına içki satış ruhsatı aldı

Beykoz bunu da gördü. Beykoz Belediyesi şirketi üzerinden zabıta kontrol noktasına içki satış ruhsatı aldı
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2025 20:15
88
A+
A-

14.07.2025- Beykoz Belediyesi yine bir ilke daha imza attı. Beykoz Belediyesi, Belediye şirketi olan Beytaş üzerinden belediye zabıta kontrol noktasına içki satış ruhsatı aldı. Olayı MHP Beykoz İlçe Teşkilatı ortaya çıkardı.

İŞTE BEYKOZ’DA İÇKİ RUHSATI GERÇEĞİ

Değerli Beykozlu Komşularımıza
Saygıyla Duyururuz
Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak; Beykoz’da huzur ve sükûnun korunması, hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin bozulmaması adına önemli bulduğumuz bir hususu kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.
Riva ve Poyrazköy sahillerinde alkollü içki satışına imkân tanıyabilecek ruhsat izinlerine dair yaptığımız uyarılar, bugüne dek yetkili merciler tarafından resmen yalanlanmamış olmasına rağmen, bazı ilgisiz çevrelerce “yalan ve iftira” şeklinde nitelendirilerek gündemden düşürülmeye çalışılmıştır.
Ancak bizler, kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğumuz gereği, bu konuda edinilen resmi bilgileri saygıdeğer Beykoz halkı ile paylaşmayı görev sayıyoruz.
 
Şöyle ki:
Yapılan başvuruya istinaden; Beykoz Belediyesi iştiraki olan BEYTAŞ üzerinden, Genel Müdür Kemal Taştan adına, 26.06.2025 tarihli ve 3427002775Pİ – 3427002776Pİ seri numaralı belgelerle, Poyrazköy ve Riva sahillerinde, büfe niteliğindeki iki işletmeye alkollü içki satış ruhsatı, TAPDK (Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı) tarafından resmen verilmiştir.
Beykoz; tarihsel kimliği, mahalle kültürü, aile yapısı ve muhafazakâr sosyolojik dokusuyla öne çıkan bir ilçemizdir. Bu dokunun, dışarıdan gelecek tüketim alışkanlıklarıyla bozulmasına sessiz kalmamız mümkün değildir.
Alkollü içki satışına açık sahil alanları, özellikle yaz aylarında dışarıdan yoğun ziyaretçi çekecek ve ne yazık ki bu durum;
•Alkol etkisiyle oluşabilecek yüksek sesli tartışma, kavga ve küfürlü ortamların yaygınlaşmasına,
•Ailelerin ve çocukların rahatça vakit geçirdiği kamuya açık alanlarda huzursuzluk oluşmasına,
•Asayişin ve kamu düzeninin bozulmasına yol açabilecektir.
 
Tavrımız Nettir:
Hiçbir vatandaşımızın yaşam tarzına ya da bireysel tercihine müdahale etme gibi bir niyetimiz veya siyasetimiz yoktur.
Ancak;
•Çocuklu ailelerin sıkça bulunduğu alanlarda alkollü içki satış ve tüketiminin toplumsal huzuru zedeleyeceğine,
•Beykoz’un kültürel yapısıyla bağdaşmayacağına,
•Ve genç nesillerimize kötü örnek teşkil edeceğine inanıyoruz.
Bu hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşmak, hem yerel yönetime hem de aziz Beykoz halkına karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir.
Takdir kıymete değer Beykoz halkınındır.
Saygılarımızla
 
Salih DURSUN
Milliyetçi Hareket Partisi
Beykoz İlçe Başkanvekîli
 

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) kayıtlarına göre, 26 Haziran 2025 tarihli iki ayrı ruhsat, BEYTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Taştan adına verildi.

Faal görünen ruhsatlardan biri, “Poyrazköy Mahallesi Mendirek Yolu Sokak No:1/1” adresinde bulunan Beykoz Belediyesi Zabıta Kontrol Merkezi’ne alınırken, bir diğeri de Beykoz Belediyesi’ne ait 2. Koy Plajı’na, Riva Mahallesi Müze Çıkmazı Sokak adresi üzerine alındı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.