Özlem Vural Gürzel, Dün Fahiş Fiyat, Zarar Dediğine Bakın Bugün Ne Dedi…

14.01.2026- Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, kapatılan Çubuklu–İstinye Arabalı Vapur Hattına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gürzel’in bugün yaptığı açıklama sonrası akıllara CHP’de iken aynı hatla ilgili sözleri getirdi. Bakın Gürzel CHP’de iken hattın kaldırılmasıyla ilgili ne söylemiş.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel bugün ABD Merkezli sanal medya platformu x ‘te;
“Kapatılan Çubuklu – İstinye Arabalı Vapur Hattı Beykoz’un gündelik hayatını daha da zorlaştırdı. Plansızlığın faturası her gün vatandaşa kesiliyor” ifadelerini kullandı. Heçteke ise #SeninHayatındanGidiyor ifadesini koydu.
CHP’DE İKEN MALİYETİ GEREKÇE GÖSTERMİŞTİ
Aynı isim Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel CHP’de ikan bakın bu konuda ne söylemiş. Onu ‘da dönemin Sabah gazetesindeki haberinden okuyalım;

29 Temmuz 2025 tarihli
BEYKOZ YEREL BASININDA DA BU ŞEKİLDE MANŞET OLMUŞTU

Beykoz başta olmak üzere İstanbul’un önemli deniz ulaşım hatlarından biri olan İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur Hattı’nın 31 Temmuz 2025 tarihinde sona erecek kiralama sözleşmesinin ardından kapatılacağı duyurulmuştu.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, kamuoyuna yaptığı açıklamada hattın kapanış sürecini ve alınan kararın gerekçelerini paylaştı.
DOLMUŞLAR DEVREYE GİRECEK
Gürzel, Beykoz Belediyesi olarak konuyu yakından takip ettiklerini ve İBB nezdinde halkın mağdur olmaması için girişimlerde bulunduklarını belirterek şunları söyledi: “Yüklenici firma, hiçbir yapıcı çözüm önerisine yanaşmamış ve fahiş artış taleplerinden geri adim atmamıştır. Bunun sonucunda İBB ile firma arasında yeni bir sözleşme imzalanamamıştır. Vatandaşlarımızın mağduriyetini azaltmak amacıyla hattın iptalinin ardından ayni güzergahta deniz dolmuşlarıyla sefer planlaması yapılmıştır. Bu planlamaya ilişkin bilgiler kamuoyuna duyurulacaktır.”
















