Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Alaattin Köseler ‘Bıçak Sırtı’ dedi. Köprü trafiğini AK Parti Lojistik Merkezi binasına bağladı.

Alaattin Köseler ‘Bıçak Sırtı’ dedi. Köprü trafiğini AK Parti Lojistik Merkezi binasına bağladı.
REKLAM ALANI
15 Mart 2024 17:15 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 17:17
93
A+
A-

15.03.2024- CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler Habertürk ekranlarında Yerel Seçim 2024 programına katıldı.

Moderatörlüğünü Beykoz’da ikamet eden Esra Topbaş’ın yaptığı programın hemen başında Beykoz’da seçimlerin bıçak sırtı olduğunu söyleyen Köseler’in katıldığı programda şunlar konuşuldu.

Köseler bu konuda 20 yıldır Beykoz’un tapu sorununu çözemeyen bir yönetim var derken, %15, 20 olan imar planları dolayısıyla Beykozlu’nun daralanda sıkışmasını neden olarak yeni nesil gençlerin Ümraniye’ye,Çekmeköy’e, Üsküdar’a taşındığını söyledi.

Beykoz’un nüfusunun azalmasını da buna bağladı.

Alaattin Köseler programda trafik konusuna da değineek Kavacık’ta FSM Köprüsü dolayısıyla oluşan trafiği AK Parti’nin şu an lojistik merkezi olarak kullandığı binanın varlığına bağladı.

Kentsel Dönüşüm Yapılmadı, Rantsal Dönüşüm Yapıldı, Müteahhit Kayrıldı

Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanıyla da ilgili müteahhite para kazandırmak için ormana girildiğinden,hazine arazilerine girildiğinden bahsederek alanın genişletildiğini söyledi.

Yapı stoğu sahiplerine alt katlardan, bodrum katlardan yerler verildi, orda bir iş merkezi kuruluyor. O iş merkezinin, ticaret alanının kime verldiği belli değil, proje açık değil, halka açık değil, yani halka anlatılmıyor, böyle kentsel dönüşüm olmaz.

Uyuşturucu Kullanımı Artmış Durumda

Kavacık trafiğinin nedeni AK Parti’nin bayraklarını astığı binadır

Eğitim kalitesi düşmüş durumda, uyuşturucu kullanımı artmış durumda diyen Köseler trafik sorunuyla ilgli Paşabahçe ve sahil trafiğine çözüm noktasında  değinmezken, Kavacık trafiğini AK Parti’nin seçimde lojistik merkezi olarak kullanığı binanın varlığına bağladı. Binanın kamulaştırılmasıyla bu sorunun çözüleceğine değindi.

Röportajdan Çıkan Başlıklara Bakıldığında

-Beykoz’da uyuşturucu kullanımı arttı mı?

-Kavacık trafiğinin nedeni AK Parti’nin seçim öncesi lojistik merkezi olarak kullandığı bina mı?

-Tokatköy Kentsel Dönüşüm ALanı’nda mülkiyet sahiplerine alt ve bodrum katlarından mı hyerler verilmekte?

-Buradaki ticaret merkezinin durumu nedir? Burasının alanı orman ve hazine arazine girilerek büyütülmüş müdür?

-Mülkiyette CHP şu ana kadar yüzde 15’in %20’nin üzerinde artış olması için hiç önerge vermiş midir? Bunun oluru var mdır?

-Beykoz’un nüfusunun azalmasının nedeni 245 bine düşmesinin nedeni %15, %20 imar nedeninden i kaynaklanmaktadır.

Bu arada daha önce yazılı basına verdiği röportajda Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın için Kayyum Başkanı diyen Köseler bu yayında Taşıma, Beykozlu olmayan başkan tanımlamasını kullandı. 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.