Dolar 32,2259
Euro 34,9974
Altın 2.446,79
BİST 10.147,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

BÜTÇENİZE GÖRE FAİZSİZ TAKSİTLE, EV, OTOMOBİL, İŞYERİ, MOBİLET, KARAVAN İMKANI YANIBAŞINIZDA

BÜTÇENİZE GÖRE FAİZSİZ TAKSİTLE,  EV, OTOMOBİL, İŞYERİ, MOBİLET, KARAVAN İMKANI YANIBAŞINIZDA
REKLAM ALANI
2 Nisan 2024 09:08 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2024 09:11
124
A+
A-

02.04.2024-  Yıllardır güven ve doğruluk ilkesi ile insanlarıotomobil ve ev sahibi yapan Fuzul Holding’in amiral gemisi sektöründe Türkiye’nin en büyüğü olan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ çok yakın bir tarihte Beykoz Kavacık’ta açılıyor.

Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Mustafa Yazıcı Parkı bitişiğindeki binada tadilat işlemlerine başlayan Fuzul Tasarruf Finansman A.Ş çok kolay bir lokaysyonda vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

1992 yılından bugüne Otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Sektörde kısa sürede oluşturduğu güvenle adımlarını hızlandırdı. Akabinde ev finansmanı da sağlayarak yüz binlerce aileyi ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi yaptı.

FUZUL TASARRUF FİNANSMAN A.Ş HAKKINDA

Hakkımızda Görsel

Büyük Umutlar ve Çözümler Sunuyoruz

Fuzul Holding’in amiral gemisi olan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ, kurulduğu günden bu yana, yani çeyrek asrı aşkın bir süredir “Türkiye’nin 81 ilinde otomobil ve ev sahibi olmak isteyen kişiler”in hayallerine ortak oluyor. Ev ve otomobil satın almak için gerekli maddi gücü bulunmayan kişileri bir araya getiren Fuzul, paylaşım ekonomisi modeliyle “faizsiz, peşinatsız ve kredisiz” olarak onları, ev ve otomobil sahibi yapıyor.

Fuzul; kişileri ev ve otomobil hayallerine kavuşturmakla kalmıyor, her geçen gün büyüyen yapısıyla istihdama ciddi oranda katkı sunarken Türkiye’deki konut ve otomobil

satışlarının artması hususunda da domine edici bir rol üstleniyor. Böylelikle Fuzul, Türkiye ekonomisindeki gücünü her geçen gün biraz daha arttırıyor.

Fuzul’ün en büyük motivasyonu ise insanlar geleceklerini inşa ederken onların yanında olarak hayatlarına dokunmak…

EYÜP AKBAL /

SUNULAN HİZMETLERDEN BAZILARI

Faizsiz Ev

Fuzul’ün Dayanışma Ekonomisi ile Türkiye’nin dilediğiniz yerinden faizsiz, kredisiz ev sahibi olabilirsiniz. Bütçenize uygun taksit seçenekleri ve 5. Aydan başlayan teslimat fırsatları ile siz de kiradan kurtulun; kendi evinizin sahibi olun.

Ev

Faizsiz İşyeri

Her keseye uygun ödeme seçenekleri ve faizsiz, kredisiz, peşinatsız fırsatlar ile siz de şimdi kendi işyerinizin sahibi olun. Fuzul’ün bireysel ya da çekilişli modellerinden birini tercih ederek siz de kendi işyerinize kavuşabilirsiniz.

İşyeri

Faizsiz Araba

Her bütçeye uygun taksit seçenekleri ve 5.aydan başlayan teslimat fırsatları ile Fuzul’de araba sahibi olabilirsiniz. Bireysel ya da çekilişli ürün seçeneklerinden birini tercih edebileceğiniz Fuzul’ün Dayanışma Ekonomisi ile, sıfır ya da ikinci el, kendi otomobilinizin sahibi olun.

Araba

Faizsiz Karavan

Yaz tatillerinin vazgeçilmezi karavan keyfini şimdi Fuzul’ün Dayanışma Ekonomisi modeli ile sürün. Bütçenize uygun taksit seçenekleri ile karavan sahibi olma fırsatı şimdi Fuzul’de!

Karavan

Faizsiz Motosiklet

Bütçenize uygun taksit seçenekleri ile siz de motosiklet sahibi olabilirsiniz. Çekilişli ya da bireysel farklı ürün tercihleri ile motosiklet sahibi olma fırsatı Fuzul’de sizi bekliyor.

Motosiklet

Size en uygun tasarruf planı için teste katılın

https://www.fuzulev.com.tr/urunler

#BeykozFuzul  #KavacıkFuzul   #fuzulbeykoz   #fuzulkavacık

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.