Dolar 32,2503
Euro 34,6689
Altın 2.402,83
BİST 10.271,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Olmadı Ekrem Başkan. Beykozlu Bu Algıyı Yutmaz…

Olmadı Ekrem Başkan. Beykozlu Bu Algıyı Yutmaz…
REKLAM ALANI
20 Şubat 2024 15:06 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2024 15:11
184
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2022 yılı Mart ayından beri atıl bırakarak adeta çürümeye terkettiği tesisi seçimlere kısa bir zaman kala restore ettirerek hizmete soktu. Lakin Ekrem İmamoğlu sosyal medyasından Beykoz Korusu Kır Kahvesi’nin açılışına ilişkin tanıtım videosunda öyle kareler paylaştı ki, buranın gerçeğini bilenler PES ARTIK, BU NASIL ALGI OPERASYONU DEDİLER…

20.02.2024- Gazetemizi yakından takip edenler bilir. Beykoz Gazetesi olarak

BAŞKAN İMAMOĞLU YIKTIĞI VE ASTIĞI TABELASI İLE KALDI başlığı atarak Beykoz Korusu içerisinde bulunan Kır Kahvesinin çürümeye terkedildiğine dikkat çekmiştik.

İlgili haberde  Beykoz Korusu içerisinde bulunan, vatandaşların uğrak yeri olan bir dönem içerisinde ördeklerin dolaştığı 40 yıla yaklaşan Dilruba Kır Kahvesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sözleşmesinin bitimine kısa bir süre kala tahliye edilmiş, faalihyetlerine son verilmişti. 2022 yılının Mayıs ayında gerçekleşen bu tahliyenin ardından İBB Tarafından üzerinde Başkan Ekrem İmamoğlu’nun görselinin yer aldığı KIR KAHVESİ inşaatı tabelaları ile alan çevrilmişti.

ve o kır kahvesi geçtiğimiz hafta açıldı. Ne var ki açılışa ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medyalarında paylaştığı görseller tepki gördü.

Görsellerde eski ve yeni hali verilen tesisin kendi dönemlerinde ÇÜRÜTÜLDÜĞÜ,TERK EDİLDİĞİ, BEYKOLZULARIN BU YERDEN 2 YILDIR HİZMET ALMAKTAN MAHRUM EDİLDİĞİ hiçe sayılarak DEĞİŞİMİ KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN başlığı atılarak video servis edildi.

Oysa ki, 40 yıldır Beykozlulara hizmet eden nice anıların yaşandığı, bir dönem içerisinde ördeklerin yüzdüğü doğallığı ile tanınan ve Beykozluların ilgi gösterdikleri bu tesisi kendileri uzun zaman hizmetten alı koymuş, terkedilmiş ve bakımsız hale düşürmüşlerdi. 

ATIL BITAKTILAR 2 YIL ÇİVİ ÇAKMADILAR

Beykozluyu 2 yıl bu güzellikten mahrum edenler yine kendileir idi.

Bunu hatırlatalım. Beykoz dışında bu tesisi bilmeyenler bu algıyı yutar ama Beykozlu bu algı oyununu yutmaz diyelim…

Ve ne var ki bu algı operasyonu size hiç yakışmadı hiç.

”Ayrıcalıklı birilerine vermedik, hepsini yeniledik; İstanbullulara çok güzel sosyal tesisler kazandırdık.” ibaresinin yanına  Geç oldu ihmat ettik ama sonunda Beykozlulara yakışır bir eser kazandırdık dense idi daha samimi daha içten daha şık olurdu.

Olmadı Başkan…Bizden söylemesi…Algı Belediyeciliği sözüne yağ sürdünüz…

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.