Dolar 32,2027
Euro 35,0668
Altın 2.521,97
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Türk Futbolu Batak diyerek başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Yeniden aday oldu

Türk Futbolu Batak diyerek başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Yeniden aday oldu
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2024 16:52
114
A+
A-

28.02.2024- İstanbul Süper Amatör Ligde bu sene atacağı bir gol ya da alacağı bir puan ile SAL Klasman grubuna çıkma şansını kaybeden 110 yıllık kulüp Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nda Başkan İlker Güner lig bitiminde yaptığı açıklamada kongrede aday olmayacağını ve başkanlığı bırakacağını açıklamıştı.

Açıklamaında Türk sporunu ve Türk futbolunu bataklık diye tanımlayan Başkan İlker Güner, yeni bir açıklama yaparak yoğun istek üzerine kongrede başkanlığa aday olacağını duyurdu.

BAŞKAN GÜNER’İN TÜRK FUTBOLU BATAKLI DEİĞİ AÇIKLAMA

Türk spor tarihinin bir asırlık abidesi kulübümüzün 110. yılında şampiyonluk hedefiyle titiz bir hazırlık sürecinden geçerek sezona başladık. Ancak karşılaştığımız çeşitli zorluklar sonucunda, atamadığımız bir gol ve kazanamadığımız bir puanla birlikte, dış etkenlerin de etkisiyle ligi 3. sırada tamamladık.
Türk Sporu ve Türk Futbolu’nun içinde bulunduğu bataklık herkesin malumudur ve maalesef, biz de amatör kümede bu bataklığın içinden geçmek durumunda kaldık.
2018 yılında Asbaşkan olarak göreve başladığımdan bu yana, yönetim kurulu olarak kulübümüzü hangi zorlukların içinden çıkarıp bugünlere getirdiğimiz, kulübümüzü gönülden takip eden ve destekleyen kesimler tarafından iyi bilinmektedir. Ancak, bu süreçte detaylı açıklamalara ve mesnetsiz eleştirilere cevap verme ihtiyacını gereksiz bulmaktayız.
Bu onurlu mücadele sonucunda, 2018 yılında Asbaşkan olarak göreve başladığım ve son 2 yıldır Başkan olarak devam ettiğim Büyük Hisar görevine, önümüzdeki kongrede son vereceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizin büyük bir çoğunluğu, bundan sonraki süreçte bu bataklığın içinde bulunmak istememektedir.
Her şeye rağmen, kulübümüze maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli sponsorlarımıza ve halkımıza, yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunarım.
 
Yaşasın Büyük Hisar!
 
Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Başkanı
İlker Güner
 
BAŞKAN GÜNER’İN YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ADAYIM DEDİĞİ AÇIKLAMA
 
BAŞKANIN MESAJI
Değerli Anadoluhisarlılar,
Başta camiamızın büyükleri, yönetim kurulumuz ve sponsorlarımızdan gelen yoğun istek üzerine, 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul’da, kulübümüze fayda sağlayacağını düşündüğümüz daha güçlü bir listeyle yeniden başkan adayı olduğumu kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururum.
Bu kararın Anadoluhisarı’mıza hayırlı olmasını dilerim.
Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı
İlker Güner
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.